donderdag, november 29, 2012

Aartsengel Gabriel via Shelley Young - 25 November 2012

"Gemak, Verbeelding en Vreugde"


Gegroet, Dierbaren! Hoe opgetogen en vereerd wij zijn om vandaag in jullie nabijheid te verkeren. Wij groeten en eren jullie voor het hier naartoe komen en de energieën van de groep te verankeren, en, natuurlijk, wanneer wij zeggen groep, dan bedoelen wij niet alleen diegenen die in deze kamer zijn maar ook diegenen die dit kanaal zullen ervaren op een later tijdstip op jullie internet.

Wel, hier zitten we dan, Dierbaren. Dit is waar het echt heel erg goed begint te worden. [gelach] Dit zijn de momenten waar jullie allemaal naartoe gewerkt hebben. Dit zijn de momenten waar jullie allemaal op gewacht hebben. Die aandrang welke zovele van jullie binnenin jezelf gevoeld hebben, dat gevoel dat je iets moet doen, dat je op moet schieten en iets moet volbrengen. Dat is waar jullie op gewacht hebben.

En terwijl jullie door de dagen en weken die voor jullie liggen heen gaan, zullen jullie je meer aanwezig beginnen te voelen in jullie fysieke lichamen. Velen van jullie zullen beginnen zich te voelen alsof je gearriveerd bent. Velen van jullie zullen déjà vu ervaringen hebben omdat jullie ziel diens verlangen herinnert om hier in deze Nu momenten te zijn.

Natuurlijk, jullie bewandelen dit niet alleen. Jullie wandelen samen met jullie voorouders, jullie wandelen samen met de onzichtbare helpers, met de engelen, met jullie gidsen, met de meesters. Iedereen in het Universum kijkt toe! Het is zo'n vreugdevolle tijd op jullie planeet, en wij nodigen jullie uit om de opwinding en de vreugde van wat jullie massa bewustzijn aan het bereiken is te voelen.

Er zullen nog steeds gebeurtenissen zijn. Jullie aarde zal doorgaan te verschuiven en los te laten. Jullie kunnen dit verwachten. Er is vaak een grote seismische gebeurtenis aan het eind van een lineair jaar of het begin van een nieuw jaar terwijl de energieën zich aanpassen en synchroniseren. Het is alsof Gaia moet zien wat de mensheid gecreëerd heeft en dan beslist hoeveel zij moet loslaten om in de energieën van een Nieuwe Tijdperk te gaan, zo je wilt, of een nieuw jaar. Dit is iets dat verwacht kan worden. Wie dan ook die door deze gebeurtenissen beïnvloed wordt is overeengekomen om dit te ervaren, dus jullie kunnen erop vertrouwen en onbezorgd zijn dat alles goddelijk volmaakt is.  

Kleurrijke Orbmanifestaties van 28 November 2012

 
 

De Gidsen, Engelen en andere vrienden die zich regelmatig voor de lens van de camera laten zien als een Orb, of samenwerken om een OrbWolk te manifesteren waren gisteren 28/11/2012 kleurrijk aanwezig toen ik weer buiten stond om even samen te 'spelen'. Ik was van plan om er een "OrbWolk van de Dag" van te maken, maar ik kan niet goed kiezen want ik vind beide manifestaties prachtig.

Net zoals de vorige keer. De eerste foto is de originele foto, en daarna maak ik er zelf een leuk "Kuntwerk" van. Wat ik me nu nog steeds afvraag is of zij net zo nieuwsgierig zijn als ik wat ze ervan gemaakt hebben, of dat het allemaal met 'voorbedachte rade' uitgevoerd wordt...... Mmmmmm?!

En probeer ook nu weer de vele, vele gezichten te ontdekken die terug te vinden zijn door de gehele wolk heen........ Tip: wanneer je normaal gesproken je beeldscherm niet erg helder hebt staan, dan is het aan te raden deze te verhelderen.......

Klik snel verder......

Door de Dimensies heen Huppelen


Door de Dimensies heen Huppelen

27 November 2012 / Brenda Hoffman
 
 
Dierbaren,

Snel naderen jullie de datum welke jullie verklaard hebben als het eindpunt van vele aspecten van jullie wereld. De Aarde gaat niet imploderen of exploderen. Noch trekken jullie witte toga's aan en drijven in de ethers. Jullie hebben deze datum geselecteerd om jullie locatieverandering naar het Nieuwe Tijdperk te bespoedigen.

Wat betekent dat voor jullie? Het Nieuwe Tijdperk is beschikbaar voor iedereen die wenst om deel te nemen. Maar een deel van het Nieuwe Tijdperkwezen dat jij bent bevat het uitzoeken van de dimensie die het meest comfortabel aanvoelt. Sommigen van jullie zijn comfortabel in de 4de dimensie. Anderen zullen wensen om over te gaan naar de 5de dimensie en daaraan voorbij.

Voor het eerst in eonen aan tijd, is het acceptabel om anders te zijn. Je bezit de vrijheid om te zijn - zo ook doet ieder ander op Aarde dat. Met die vrijheid aan jou gegeven, zal jij je levensstijl, vaardigheden en bestaan op de basis van wat voor jou het meest comfortabel aanvoelt selecteren. En die comfortabele zone wordt gecreëerd door de rol die jij in het Nieuwe Tijdperk speelt.

Misschien dat sommigen van jullie geavanceerde Lichtwerkers verstoord zijn omdat zij gekozen hebben voor een vierdimensionaal leven. Anderen van jullie zijn zelfvoldaan en tevreden dat zij een 7de dimensie of hoger leven geselecteerd hebben. Dergelijke gevoelens zijn Oude Tijdperk overblijfselen en hebben weinig te maken met dit Nieuwe Tijdperk. Er is geen goed of slecht in jullie selectieproces. Alle rollen en alle dimensies zijn evenredig belangrijk. Misschien wens je om een ster te zijn in plaats van iemand die een kleine rol vertolkt. Jij bent een ster in jouw rol - wat die rol dan ook is.  

woensdag, november 28, 2012

De Hemelse Witte Wezens en de Galactische Raad van Twaalf

"December 2012 Hoogtepunt van Ascentie"

Gechanneld via Natalie Glasson – 26 November 2012

Het is met de zuiverste trilling van liefde en vrede dat wij onze energie sturen om jullie te begroeten; wij zijn de gecombineerde essentie van bewustzijn van de Hemelse Witte Wezens van het Kosmische niveau en de Galactische Raad van Twaalf die spirituele zaken en de evolutie vanuit een Galactisch niveau overzien. Het is ons doel om in liefde en begeleiding voor jullie naar voren te komen in deze zeer heilige tijd op de Aarde.
Wij wensen jullie er eerst van te verzekeren dat alles goed is en dat jullie je ascentieproces op de Aarde bereiken met goddelijke volmaaktheid, gegidst zoals altijd, of jullie je er nu bewust van zijn of niet, door de wil van de Schepper. Het is belangrijk voor ons om met jullie te delen dat er namens ons geen vastgestelde regels of verwachtingen zijn voor de tijd die wij nu allemaal ervaren. Ieder persoon kan andere ervaringen hebben die tot actie aangezet zijn door de goddelijke wil van de Schepper en hun persoonlijke perspectieven en intenties.  
Wij gaan een grote energie draaikolk van verandering binnen. De energie draaikolk die zich op en in de Aarde verankerd rondom de datum 12/12/12 en daaraan voorbij, inclusief de 21ste December, zal jullie toestaan om deze draaikolk van verandering binnen te gaan, waarlijk transformatie toestaand om op wat voor manier, noodzaak of vorm dan ook plaats te laten vinden dat toepasselijk is. Jullie kunnen ook gehoord hebben dat deze energie draaikolk waarover gesproken wordt een toegangspoort is van stralen van licht die zich in de Aarde verankeren. De energie die zich al op de Aarde en binnenin jullie wezen verankerd zal jullie volledig inkapselen, jullie vasthoudend en suspenderend in de energie van enorme verandering, verschuivingen en transformatie.
Zelfs vanaf het begin van December kan je de energieën rondom jouw wezen heen voelen verzamelen terwijl zij tegelijkertijd van binnenuit jouw wezen tevoorschijn komen. Het zou vergeleken kunnen worden met een incubatieperiode met een enorme opruiming omdat de energieën zullen beginnen om alle onnodige energieën met een grotere intensiteit te verwijderen om jouzelf als een meer zuivere trilling van Licht te manifesteren. Vele wezens zullen zich rondom jou heen verzamelen en met jouw energieën werken om de noodzakelijke verschuivingen van het oplossen van de illusie en afscheiding binnenin jouw wezen te maken terwijl het planetaire licht zich verankerd en zich verplaatst door jouw wezen heen de Aarde in.

Het Manuscript van Overleving - Deel 229


"Bekijk de Verduistering van de Maan Vandaag als een Teken van de Verheldering van Zovele Geesten"

28 November 2012 / Aisha North


Vandaag is een volgende belangrijke dag die de passage van één staat naar de andere zal markeren, aangezien de maan verduistert zal worden door de schaduw van de Aarde. Dit op zichzelf zal niet gezien worden als de één of andere dramatische gebeurtenis, maar vanuit een energiek oogpunt, zal deze verandering in de verheldering van de volle maan ook veranderingen in jullie energieke opzet teweeg brengen. Laat ons dit uitleggen.

Voor velen, worden deze weken beschouwd als een deel van die heilige periode die de laatste dagen aftelt totdat jullie die markering op jullie kalender bereikt hebben genaamd 21.12.12, of 12.21.12, in overeenstemming met met waar je leeft en hoe jullie je datums omschrijven. Zoals wij eerder gezegd hebben, deze datums dienen alleen als een centraal punt voor de mensheid, dus wij zullen nu nog niet verder in die exacte periode gaan graven, aangezien dat inderdaad iets zal zijn waarnaar wij terug zullen keren, wij refereren er nu slechts naar als een indicatie van wat vandaag jullie zal brengen. Want zie, zoals wij al eerder besproken hebben, is dit meesterplan, om het zo te noemen, samengesteld uit een gecompliceerde opeenvolging van gebeurtenissen die zich op een gegeven moment zullen ontvouwen zodat alles zoals gepland kan gaan. Dus vandaag, zal een volgende van deze gebeurtenissen plaatsvinden. Zoals gewoonlijk, zal er aan de oppervlakte niet veel zichtbaar zijn, want de veranderingen en initiaties waar wij hiernaar refereren zijn degenen die binnenin jullie allemaal zullen plaatsvinden. En deze keer, zullen de schakelaars in de gehele mensheid aangezet worden, niet alleen in diegenen die zich al bewust openen tot het licht binnenin. Dit is niet de eerste keer dat een massale activering van dit soort plaatsvindt, en wij hebben inderdaad in een eerdere brief hierover gesproken. Maar nu, terwijl jullie inderdaad zo dichtbij het opengaan van de portalen komen, is het op vele manieren een groots evenement. Want dit zal dienst doen om al diegenen die nog niet besloten hebben tot actie aan te zetten. Dat is te zeggen, mensen die op de één of andere manier begonnen zijn zich vrijwillig te openen tot deze levensverbeterende energieën, maar die nu nog moeten beslissen of zij op deze impuls tot handelen over zullen gaan of niet. Dus verwacht enige interessante uitkomsten van dit alles te zien in de periode die jullie voor jullie hebben liggen.

Aartsengel Michael via Ron Head - 27 November 2012

"Zie het Eerste Gedruppel van Wonderbaarlijke Verandering en Weet in Jullie Harten dat de Grote Overstromingen Volgen."

 
Wij nemen op dit moment jullie prachtige anticipatie waar van jullie inspanningen om jezelf in gereedheid te brengen voor het twaalf-twaalf portaal. Sta jezelf alsjeblieft niet toe om in de energie van stress te gaan vanwege dit, dierbaren. Jullie koers is uitgezet door jullie verlangen en intenties.

Ieder moment werken wij met jullie, specifiek tijdens jullie slaapcyclussen. Jullie zijn nu zo standvastig in de stroom dat jullie in staat zouden moeten zijn om jezelf slechts toe te staan je mee te laten dragen met het getijde. Wij zouden jullie willen vragen om drie beelden voor de volgende paar dagen te gebruiken.

Eerst, wees er alsjeblieft zeker van dat, zo vaak als je het kunt eraan denkt, jij jezelf stevig grond in de energieën van jullie dierbare moeder Aarde. Ons kanaal gebruikt het beeld van een groot systeem van wortelen, zoals deze van een grote boom. Dit werkt inderdaad prima als je geen beeld van jezelf hebt.

dinsdag, november 27, 2012

Aartsengel Gabriel via Shanta Gabriel - 21 November 2012

"De 12:12:12 Activering"
Dierbaren,
De 12:12:12 Activering op 12 December 2012 zal de hoogste frequenties ooit gecodeerd in het Licht van het Christus Bewustzijn naar de planeet brengen voor de transformatie van de Aarde en alle wezens.
Door de kracht van de geassocieerde poorten, opengehouden door de Aartsengelen op de 11:11, zal een nieuwe kracht van het Christus Bewustzijn beschikbaar gemaakt worden tijden de 12:12:12 Activering. De kracht van deze ontwakende energie stelt iedere persoon in staat om de ervaring te hebben van het Christus Licht op het moment van de 12:12:12 codering. Wanneer dit eenmaal ervaren is zal je niet terugvallen in de oude manieren, aangezien het Gouden Christus Licht letterlijk frequenties van jouw wezen uitwist die jou niet langer dienen. Getransformeerd door het Licht, ontwaken de cellen tot de codering die door jouw ziel zijn ingebed. Deze activering is inactief gehouden totdat het aardse bewustzijn een massale ontwaking zou ondersteunen. Besef en voorbereiding zijn sleutelinitialen voor de transformatie beschikbaar door het Christus Licht. Die tijd is Nu.
De 12:12:12 representeert een activering van Goddelijke Liefde binnenin, door en rondom jou. Wanneer Goddelijke Liefde de licht-gecodeerde vezels binnenin jouw wezen activeert, is er een gemeenschap van ontwaking. Het beweegt het lichaam in het 12-helix systeem en staat de verbinding van de DNA strengen toe. Dit activeert subtiele energie dat het 12 chakrasysteem verenigd. Licht alleen kan geen verbinding creëren, hoewel de Goddelijke Intelligentie daar binnenin de Lichtkracht is. Goddelijke Liefde is vereist om de codering van jouw Ziels vereniging met de voltooiing diepgeworteld in de Twaalf te ontwaken.

Mytre & Kepier - Deel 4

"Galactische Bijeenkomst - 2"

18 November 2012 / Dr. Suzanne Lie
 
Vervolg van de Bijeenkomst van de Galactische Federatie 
 
"De Galactics besloten dat zij niet langer de behoeften van de dappere leiders achter konden houden ten behoeve van diegene die nog steeds angstig waren." 

Mytre gaat verder:
Kepier en Ik schonken zo'n intense aandacht aan ieder woord dat er gezegd werd dat wij niet opmerkten dat de rijen stoelen achter ons stilletjes gevuld werden. Het was niet eerder totdat mijn Arcturiaanse Vriend naar het podium ging en zei, "Welkom Wezens van de Aarde", dat wij ons omdraaiden om te zien hoezeer de zaal gevuld was geraakt.
Er waren niet alleen mensen in deze groep. Er waren ook wezens die walvis en dolfijnwezens leken te zijn, vierde dimensionale Elementale Wezens en majesteitelijke Deva Wezens die de Elementalen overzien. Alle verschillende rassen, en zelfs tijdlijnen waren inbegrepen.
Er was een oude Maya Leider naast een leider vanuit de 21ste Eeuw. Er waren Lemurianen die naast Atlanteanen zaten en vertegenwoordigers van het dierenrijk in tweevoetige vormen van hun gewoonlijke vierbenige voorkomen. Er waren wereldleiders, wetenschappers, religieuze leiders, en burgers vanuit iedere cultuur en ieder gebied van de Aarde.
Sinds deze zaal multidimensionaal van aard was zoals de rest van het schip, breidde het zich in omvang uit, aangezien er meer ruimte nodig was voor de binnenkomende gasten. Het leek erop dat de mensen pas naar binnen geleid waren nadat de openingsmeditaties afgerond waren. Waarschijnlijk vanwege de mensen, sprak de Arcturiaan in de opeenvolgende menselijke taal toen het de leden van de Federatie introduceerde. Toen de Arcturiaan een vorstelijk uitziende Draconiaan aankondigde die opstond en goed boven de 3 meter aan lengte onthulde, vervielen de mensen in een tot zwijgen gebrachte stilte.  
"Beste mensen van de Aarde, wij komen hier vandaag bijeen om oude conflicten los te laten die naar boven zijn gekomen vanuit het afscheidende bewustzijn dat inbreuk heeft gemaakt op jullie planeet. Binnenin dit afscheidende bewustzijn, ging jullie maatschappij over naar de polariteiten van "Macht-Over-Anderen" en "Macht-Binnenin ZELF". Het Macht-Over model creëert een werkelijkheid gebaseerd op slachtoffer en slachtoffermaker, veroveraar en veroverde. Aan de andere kant, creëert het Macht-Binnenin model een werkelijkheid van onvoorwaardelijke Liefde en Eenheidsbewustzijn.
"Wij hebben jullie veel te vertellen over de aard van de mensheid en hoe het met ons in verband staat, de Galactische Federatie van jullie Melkweg Galaxy. Jullie planeet Aarde heeft gevraagd om een lid te worden van onze Galactische Gemeenschap. Gaia, de Ziel van de Aarde, heeft vele beginnende rassen gediend van vele planeten en zonnesystemen in onze Melkweg Galaxy.
"De Aarde is nu klaar om te ascenderen in Haar vijfde dimensionale expressie. Zij wenst om haar bewoners met zich mee te nemen, en alles is klaar behalve sommigen van de mensheid. In jullie huidige tijd is de mens een genetische mix van alle leden van de Galactische Federatie die jullie hier voor jullie zien zitten. Deze genetische mix omvat het DNA van diegenen die jullie als jullie vijand beschouwd hebben, namelijk de Zeta's en de Draconianen.  
"In deze bijeenkomst willen wij spreken over de lange relatie met de vele verschillende rassen van het Draconische Ras. Voor miljoenen van jaren hebben vele leden van jullie wereld gestreden voor het recht om of Macht-Over-Anderen OF Macht-Binnenin ZELF te hebben. Deze twee strijdtonelen hebben vele millennia gewoed. Nochtans, wanneer een wezen eenmaal diens Macht-Binnenin gevonden had, waren zij niet langer geïnteresseerd in het verkrijgen van Macht-Over-Anderen.

Blossom Goodchild & GFL - 26 November 2012

Alles wat er In en Om Jullie heen Gebeurd is de Uitvoering van het Goddelijke Plan
ONTHOUD DIT … HOE HET OOK MAG LIJKEN

 
Lieve bewoners van Aarde … De Einddagen komen tot een einde.
Nieuwe dagen stralen ons tegemoet en zullen IEDEREEN hernieuwde HOOP op een mooie Aarde geven. Een planeet van schoonheid die JULLIE zullen herscheppen in haar eigen glorie.
~~~~~~~~~~
NIEMAND … ZAL DEZELFDE BLIJVEN ALS MEN WAS.
Blossom: En toch zal het leven … gewoon doorgaan?
Niet ‘gewoon’ doorgaan. Het Leven zal Nieuwe Verlichting aannemen.
~~~~~~~~~~~
AAN WAT ER GAAT KOMEN KAN NIET WORDEN VOORBIJGEGAAN.
Beeld je in … WEET ... Dat het Licht dat VAN jullie planeet af schijnt, ongelooflijk helder is … Want er zijn vele, vele van jullie die in hun harten WETEN dat de opkomst van een NIEUWE WERELD elk moment gaat beginnen. 

Blossom: Zo … alweer een week die voorbij gevlogen is … steeds dichter bij het einde van het jaar … en Hemel! Óf dit jaar voorbij gevlogen is. Ik laat het maar weer aan jullie over … Jullie weten het best wat ik VOEL …

GFL: Onze allerwarmste groet aan iedereen. Jij zegt dat de tijd voorbij gevlogen is en we stemmen ermee in dat dit voor jullie het geval is. Maar in de Nieuwe Tijd zal het nog sneller lijken te gaan … Het zal lijken alsof er GEEN tijd is. Want tijd is van het oude paradigma en zal van minder en minder belang worden naarmate ‘de tijd’ verder gaat. De komende weken zal het zijn alsof een dag een minuut duurt.
Er stroomt inmiddels al zoveel Liefde … onopgemerkt door sommigen … maar toenemend in momentum voor velen. Laat het zo zijn, Dierbaren … dat jullie harten het verwelkomen en open staan voor de instroom van energie die in jullie planeet gegoten wordt.
Herinner je er constant aan dat JULLIE LIEFDE ZIJN en dat jullie zover zijn om het zelf met zichzelf te VERVULLEN.
Jullie kunnen wat verwarring VOELEN over wat dit feitelijk betekent en we zijn ons ervan bewust dat we hierover al vele malen eerder gesproken hebben … toch blijven we doorgaan met herinneren. Want als het kwartje valt zal de loterij gewonnen worden!
Vanuit het perspectief van elke ziel … afhankelijk van waar dat perspectief is … zal er een golf van uitputting aan de Gebeurtenis voorafgaan … we zeggen dit slechts opdat jullie het herkennen. Dit heeft een secundaire bedoeling, aangezien het het zelf voorbereid op de eraan komende Hogere energie.

Veel mensen praten over gebeurtenissen die de zonne-energieën betreffen … ik heb dit niet echt zelf bestudeerd … kunnen jullie hierover jullie Licht laten schijnen?

Zoals, inderdaad, de zon haar Licht laat schijnen! Wat we hierover willen zeggen is dat veel activiteit direct vanaf dit voertuig zal stromen. Wederom willen we de verrassing niet bederven, maar we geven toe dat ‘de zonnegod’ een grote rol zal spelen in wat duidelijk zal worden.
MEN ZOU NIET MOETEN VERWACHTEN WAT MEN VERWACHT!

maandag, november 26, 2012

Orbs fotografie van zaterdag 24 November

Orbs in de Mist van zaterdag 24 November

Ik had het nog niet eerder gedaan en afgelopen zaterdag 24 November was het dan toch eens mistig hier waar ik woon en ik nam mijn kans waar. Het resultaat was verbluffend......
 
 
Eenheidsbewustzijn komt er in mijn gedachten naar boven als ik dit zie, en ook..... Zouden we dit zo ook inademen? Als dat zo is dan leven we dus al in eenheidsbewustzijn, alleen onze trilling is nog te laag om dat (zonder een camera) waar te kunnen nemen. Maar ja, daar staat tegenover dat dit ook wel weer net een paar 'trillingen' hoger kan zijn allemaal dan wij dat zijn....
 
Ohw....gedachtenkronkels, gedachtenkronkels.........
 
Als je even doorklikt zie je uitvergrotingen van de linker- en rechterhoek op een andere pagina, dan nog wel even op die vergrotingen klikken.....


Het Manuscript van Overleving - Deel 229

"Spanning Begint zich in Zovele van Jullie Op te Stapelen"

26 November 2012 / Aisha North
 
 

Op het moment begint spanning in zovele van jullie zich op te stapelen, en de reden hiervoor is inderdaad simpel. Jullie ware kern brult bijna van frustratie omdat het ernaar verlangd zichzelf vrij te scheuren van welke vrijheidsbeperking dan ook die jullie tegenhoudt van het jezelf halsoverkop in dit immense project te storten van onmeetbare belangrijkheid. Want zie, hoewel jullie allemaal begonnen zijn de fundering van jullie nieuwe wereld te bouwen, weten jullie diep in jullie hart van harten dat jullie bijdrage aan dit alles zoveel groter is dan datgene waar je momenteel in ondergedompeld bent. Vandaar, het groeiende gevoel van ongeduld in zovele van jullie. Dit is alleen maar normaal, want jullie zien dat jullie geschenken/bekwaamheden pijnlijk nodig zijn, dus de frustratie van het tegengehouden worden, zogezegd, wordt alleen maar meer en meer drukkend voor zovele van jullie. Nogmaals, dit is slechts wat er verwacht moet worden, maar het is ook iets dat verduurd moet worden, aangezien jullie allemaal met een goede reden onder controle gehouden worden. Laat ons dit uitleggen.
Al dit ongeduld is niets negatiefs, verre van dat, maar het zal zo voor een ieder van jullie aanvoelen, je bijna samengeperst voelend door deze behoefte om je letterlijk uit te spreiden en de uitdagingen die jij rondom jou heen ziet onderuit te halen. Maar jullie moeten een beetje langer wachten voordat jullie je ware kleuren in alle eerlijkheid uit kunnen beginnen te stralen, en zoals altijd, is de reden hiervoor dezelfde: timing. Wij hebben eerder over deze kwestie gesproken, dus dit zal een repeterend bericht voor velen worden, maar wij nemen het risico om jullie verder te ergeren door het nogmaals te zeggen. Zoals jullie nu heel goed weten, is dit inderdaad een zeer complex en gecompliceerd proces waar jullie allemaal aan deelnemen, en zelfs als jullie al door jullie dapperheid de werkzaamheden aanzienlijk versneld hebben, is er een zorgvuldige opeenvolging van gebeurtenissen die zich op het juiste moment moeten ontvouwen zodat dit alles als gepland kan gaan. Dus ja, het gevreesde woord "spoedig" zal wederom de kop opsteken in deze brieven, aangezien het alleen maar een kwestie van tijd is voordat jullie al jullie krachten kunnen loslaten in dit proces van het herbouwen en opnieuw definiëren van jullie wereld.

zondag, november 25, 2012

Mytre & Kepier - Deel 3

"6D Kijkscherm" 

16 November 2012 / Dr. Suzanne Lie
 

Terwijl wij in het 6D Kijkscherm getrokken werden, versmolten onze lichamen in één wezen. We konden ook andere versies van ons ZELF voelen die rondom ons heen verzameld waren in een staat van zuiver bewustzijn. Als één wezen, vroegen wij ons af hoeveel versies er van ons bewustzijn waren binnenin ons Multidimensionale ZELF.
Het antwoord op onze vraag kwam in een flits van zesdimensionaal Licht. Wij, Kepier en Ik, zagen ons Multidimensionale ZELF voor ons met meer Expressies van onze Wezens dan wij konden tellen. Ik zeg "Wezens," aangezien niet al onze expressies van ZELF menselijk waren. Nochtans, voordat ik een interactie aan kon gaan met wie dan ook van de versies van ons ZELF, veranderde het beeld snel.
Nu waren wij binnenin de Leegte van het niets dat ongeveer aanvoelde als een baarmoeder. Deze leegte was vrij plezierig en voelde erg veilig. Geleidelijk aan, begon de leegte een vage vorm van een Portaal of een Corridor aan te nemen. Meteen, keerde het Arcturiaanse verhaal over hun Ascentie in mijn gedachten terug, en ik dacht aan de Arcturiaanse Corridor.  
Ik herinnerde me dat deze Corridor, welke extern leek te zijn, feitelijk binnenin het Hoger Hart was. Helaas, had ik niet veel consideratie besteedt aan ook maar iets spiritueels de afgelopen tijd. Ik was zo betrokken geweest in het leren van hoe mij aan te passen aan mijn nieuwe multidimensionale wereld, dat gedachten over mijn Hoger Hart vergeten waren.
In feite, sinds het verlaten van Mytria en Alycia, had ik mijn hart gesloten en leefde hoofdzakelijk in mijn hoofd. Ik had meesterschap over mijn geest geleerd ver voorbij aan wat ik ooit gedacht had dat mogelijk was. Nochtans, was liefde uit mijn werkelijkheid weggeduwd als iets dat ik opgegeven had.
Het was geen wonder, dat Mytria en Alycia betrokken waren geraakt met hun eigen levens. Ik had mijn emoties afgesneden zodat ik niet overweldigd zou raken door mijn verlangen en verdriet. Nochtans deed deze actie degenen die van mij hielden pijn, veel meer dan ik wilde toegeven.
Terwijl ik deze gedachten in overweging nam, voelde ik de aanwezigheid van Kepier binnenin me proberend mij troost en medeleven te geven. Ik voelde ook hoe ik probeerde om haar troost terzijde te duwen. Daarom besliste ik om te stoppen met dat wat aanvoelde als liefde weg te duwen, en het te omhelzen met mijn lang vergeten Hoger Hart.

Een Uur met een Engel - 19 November 2012

Aartsengel Michael
 
"Volhardende Vragen in Relatie tot Ascentie"
 
 
Graham Dewyea: Hallo en welkom bij Een Uur met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van De grote Ontwaking, samen met Steve Beckow van de 2012 Scenario. Het is echt plezierig om met jullie allemaal samen te zijn. Ik ben Graham Dewyea.

Onze gast van vandaag is Aartsengel Michael en Steve zal hem voor ongeveer 45 minuten interviewen, en dan zullen wij dat op laten volgen met een ronde tafel discussie over wat er met ons gedeeld was, en Steve, Linda, Geoff en ikzelf zullen hieraan deelnemen.

En hiermee geef ik het aan jou over Steve.

Steve Beckow: Dank je wel, Graham. En ik kijk uit naar de show van vanavond, en verwelkom Aartsengel Michael.

Aartsengel Michael: En welkom aan jou, dierbare vriend, want ik ben Michael, strijder van vrede, aarstengel van Liefde, brenger van nieuws, brenger van de nieuwe dageraad op zo heel veel manieren. En ja, er is behoorlijk wat voor ons om op deze avond te bespreken, niet alleen over jullie proces van Ascentie maar natuurlijk ook over het collectieve proces, en over sommige van de belemmeringen die aan de horizon verschijnen, waar wij uiteraard op in zullen gaan.

Maar eerst vraag ik jullie terwijl we beginnen, zoals ik vaak doe, om jouw blauwe vlam van vrede aan te steken, om het weten van vrede binnenin jouw wezen aan te steken, om de liefde binnenin jouw hart aan te steken. Laat de heldere blauwe vlam helder schijnen, niet alleen voor jou om te zien en te voelen, maar voor allen te zien en te voelen, niet alleen op jullie vlakte van Gaia, niet alleen binnenin jullie dimensies, maar door de galaxies en door de rijken heen.  

Dus dierbare vriend, waar wens je vandaag te beginnen?

SB: Dank u, Heer. En ik wens feitelijk te beginnen met drie zeer snelle vragen, twee die waarschijnlijk hun weg zullen vinden naar Cosmic Vision News (een ander Inlight internet radio programma, dat over de toestand in de wereld gaat)

De eerste vraag is, kunt u ons een update geven, alstublieft, over het aantal kijkers van "I Know Our Galactis Family is Here" op Youtube, en dan het totale aantal, alstublieft?

AAM: Oh, dat zijn verschillende miljoenen nu. In de termen van Youtube is het over de 3 miljoen, en het is ongeveer in de termen van de totale kijkers 4,500,000.

SB: Oké. Wel, dank u zeer. We kunnen deze informatie alleen van u krijgen.  (Youtube manipuleert deze cijfers)

Nu, twee vragen van Geoffrey. Nogmaals, korte antwoorden zijn prima. Verscheidene nieuwsartikelen die op Zondag ontvangen zijn hebben vermeld dat een herevaluatie van de Irakese Dinar nu onderweg is en vandaag bekend gemaakt zou kunnen worden, en misschien zelfs op de tijd dat dit programma de lucht in gaat. (dit programma wordt vooraf opgenomen en op een later tijdstip uitgezonden)

Sommige bronnen vermelden dat dit bedrog is, en anderen voelen dat het een voertuig is waardoor sommigen van het Welvaartsfonds het in de handen van goede mensen kunnen krijgen.

Heeft er een herevaluatie plaatsgevonden? En als dat zo is, is dit dan ook een gereedschap om fondsen ondersteund te krijgen door kostbare metalen en dat het dan uitgaat naar de mensen?


Hilarion - November 25-December 2, 2012 / Marlene Swetlishoff

Leer om Jouw Intuïtieve Ingevingen te Volgen, want dit is de Invloed van Jouw Hoger Zelf

Dierbaren,
Het is de tijd van het binnenin op één lijn komen met jouw eigen ware zelven, een tijd om in contemplatie en meditatie door te brengen over wat het is dat jij de Wereld binnenbrengt, jouw geschenken, jouw Licht, om helder te schijnen zonder je nog langer te verschuilen. Het is zeer toepasselijk om jezelf zoveel introspectieve momenten als mogelijk is toe te staan in de aankomende weken. Er zijn nog steeds vele lagen van opruiming die resteren, nochtans, dit zal niet zo intens zijn voor diegenen die standvastig en methodisch het werk gedaan hebben van het onder ogen zien van hun dualistische aard, deze trekken in zichzelf erkennend, en hun beperkende invloed in hun dagelijkse levens loslatend.
Probeer je af te stemmen op een onderliggende nieuwe trilling die nu klaar is onderscheiden en geassimileerd te worden in jouw bewustzijn. Dit vereist bewustwording in ieder moment en de synchroniciteiten observeren die jou omringen. Ieder moment is een schat, een geschenk dat erop wacht geopend en onderzocht te worden en dat je ervan geniet. Leer om jouw intuïtieve ingevingen te volgen, want dit is de invloed van jouw Hoger Zelf die ernaar verlangd om jou verder in positie te gidsen terwijl we dichterbij de verschuiving van de tijdperken komen, een enorme kans om je opnieuw met de hogere aspecten van jezelf te verbinden en de Liefde toe te staan die jij belichaamd om aan de oppervlakte te komen en te ontluiken in de waarheid van jouw Wezen.

zaterdag, november 24, 2012

Moederschip - Mytre & Kepier - Deel 2

Moederschip - Mytre & Kepier - Deel 2

14 November 2012 / Dr. Suzanne Lie 
 
Terwijl Kepier en Ik in het verduisterende licht zaten, vond ik een grote vertroosting in de illusie van het zijn op een planeet en het ervaren van tijd. Het Moederschip loopt op 24-uurs cyclussen, merendeels ten behoeve van diegenen die van de Aarde afkwamen. Het blijkt, nu, dat één van hoofdzakelijke aandachtspunten van het Moederschip de ascentie van de Aarde is.

De Arcturianen hebben een speciale affectie voor Gaia, voor het Wezen die de Aarde werd. In feite, zijn zij zo betrokken bij deze planetaire ascentie dat velen van hen een vonk van hun levenskracht binnenin mensen geplaatst hebben die hun bewustzijn voldoende voorbereid hebben in hun ontelbare incarnaties zodat zij die frequentie van een vonk van Arcturiaans Licht kunnen accepteren.
De Arcturianen waren onder de eersten die Gaia's oproep beantwoorden na de ondergang van Atlantis, en toen nogmaals ongeveer 70 Aardse jaren geleden. Daarom, zijn zij het aardig gewoon om de planeet Aarde te helpen door hun vonk in een levend aards voertuig te plaatsen. Mij is verteld dat velen van de geascendeerde Pleiadianen, ook hun vonk in mensen hebben gestuurd.
Ik zou een poosje nodig zijn om me aan het concept aan te passen dat ik in een andere tijdlijn zat dan dat ik zat toen ik naar het Moederschip toeging. Nochtans, begon ik ook te beseffen dat beide tijdlijnen tegelijkertijd binnenin mijn bewustzijn bestonden. Al deze gedachten gingen door mijn hoofd heen binnen de paar momenten van de zonsondergang.
Toen het donker werd, gaf ik de opdracht aan het hologram om het programma te beëindigen en Kepier en Ik begonnen aan onze rondleiding van het Moederschip. Het bleek dat we niet veel bespraken toen wij in de holosuite waren, maar dat wij ons op een zeer diepgaand niveau hadden verbonden. In feite, bewogen wij ons in een staat van diepgaande Wetenschap over elkaar.
Nochtans, was er nog steeds iets aan Kepier dat ik niet echt uit wist te vogelen. Ik besloot om in die vraag te ontspannen en het antwoord toe te staan zich te openbaren. Terwijl wij de holosuite verlieten, voelde ik me alsof wij elkaar voor altijd gekend hadden. Misschien hadden we dat?
"Waar zou je eerst naartoe willen gaan?"vroeg ik aan Kepier toen wij eenmaal de holosuite verlaten hadden. Zij dacht over mijn vraag na en zei, "Ik weet dat ik een beetje op de zaken vooruit loop, maar ik zou erg graag naar het zevende dimensionale gebied gaan en de Overziel bezoeken."

Het Manuscript van Overleving - Deel 227

"Jullie zijn in Iedere Betekenis van het Woord Bouwers "

24 November 2012 / Aisha North
 
 

Zoals jullie allemaal er bewust van zijn gemaakt, de veranderingen beginnen nu vastere vormen aan te nemen, en zelfs als zij dat doen in een rijk waar jullie nog niet volledig bekend mee zijn, vinden zij letterlijk onder jullie handen plaats. Laat ons dit uitleggen.
Jullie zijn niet werkschuw, dierbaren, aangezien jullie jullie nieuwe wereld stukje bij beetje, ziel bij ziel opbouwen zoals wij eerder al verklaard hebben. Het is in geen geval een kleine onderneming die jullie op je schouders genomen hebben, maar jullie enthousiasme en jullie ijver, en boven alles, jullie zuivere aantallen, hebben dat al verzekerd van waar jullie op het moment slechts een klein vermoeden van hebben, en dit zal spoedig uitbloeien naar een enorme grote constructie die klaar is om jullie allemaal te huisvesten. Zoals gewoonlijk, de woorden die wij gebruiken zullen bij tijden minder dan definitief lijken te zijn, maar wij weten dat jullie allemaal begonnen zijn om in deze werkelijkheid te voelen dus geven wij jullie deze eenvoudige woorden om te beginnen met hen aan jullie te beschrijven.

De Pleiadianen via Méline Lafont - 23 November 2012

~ Houd deze Laatste Dagen van Elkaar, Vooruitgang zal hierdoor Bereikt worden ~
Welkom, gegroet vanuit onze Aanwezigheid van het Licht. Wij zijn het collectieve bewustzijn van de Pleiadianen, de sterrenfamilie van velen van jullie op Aarde.
Wij hebben een bewuste keuze gemaakt om in deze tijd en ruimte van de Aarde naar voren te stappen en wij wensen een aantal zaken voor jullie allemaal nader toelichten. Vanwege het feit dat jullie nu in een extreme intense en belangrijke tijd zitten wensen wij jullie te verzoeken dat jullie je op bepaalde dingen focussen en dat jullie in hen geïnteresseerd raken. Zeer belangrijke zaken gaan zich nu ontvouwen, volledig vertrouwen en toewijding van jullie allemaal vragend.
Enige diepgaande veranderingen zullen gaan gebeuren en zichzelf aankondigen aan elk en iedereen van jullie op een persoonlijk en ook op een collectief niveau. Deze veranderingen zaten er al een lange tijd aan te komen, desalniettemin, voelen wij de intensiteit van dit alles toenemen en gradaties van belangrijkheid beginnen naar de oppervlakte te komen en dus wensen wij niet langer te wachten om het tot volledige bloei te krijgen.
Liefde is de enige staat van zijn die overblijft wanneer alles gezegd en gedaan is. Sinds wij allemaal vanuit het Licht voortkomen en sinds wij onze eigen afdruk hiervan verder door deze evolutie heen aan het werk hebben gezet, zal alles doorgaan te evolueren vanuit deze Liefde en zal in een samensmelting van al deze specifieke creaties en staten van Zijn groeien. Versmelting naar een hoge graad is nu aan de orde van de dag.

Aartsengel Michael via Ron Head - 23 November 2012

"…naar het Punt van Balans en daaraan Voorbij"

 

Wederom sturen wij jullie onze hartelijkste felicitaties voor goed uitgevoerd werk. Jullie vele groepsmeditaties met de opening van de 11-22, terwijl jullie door het venster of door de poort gingen, welke uitdrukking jullie ook prefereren, zijn verbazingwekkend succesvol geweest. De invoer van verdere energieën heeft een volgende grote sprong genomen.

Jouw huidige staat van bewustzijn en intentie hebben, natuurlijk, exact vastgesteld wat je ervaart en hoe het voor jou manifesteert, maar dat is precies zoals het zou moeten zijn.

Wij zien ook dat jullie jezelf een volgende boost van de snelheid gaven waarin jullie de veranderingen absorberen, om klaar te zijn voor de laatste ontwikkelingen welke naderbij komen. Ontspan je hier alsjeblieft in. Wij verzekeren jullie wederom dat jullie meer dan op schema zitten en niets kan nu jullie verdere ontwaking terughouden.

vrijdag, november 23, 2012

De Aard van de Werkelijkheid / Dr. Suzanne Lie - 12 November 2012

Commentaren op de Aard van de Werkelijkheid of Wil de Echte Werkelijkheid Alsjeblieft naar voren stappen?

Ik heb wat problemen met het op één lijn brengen van mijn 3D zelf met mijn Multidimensionale ZELF. Ik weet dat mijn 3D zelf de laagste frequentie van mijn Multidimensionale ZELF is, maar het valt continu "uit de opstelling vandaan". Het tempo en de structuur van de 3D wereld wordt in toenemende mate lastig en zelfs vreemd.
Terwijl mijn Kern Zelf (degene die ik identificeer als mezelf) omhoog gaat op de dimensionale schaal, vind ik het steeds meer moeilijk om te gaan met 3D kwesties. Naar de winkel gaan, rekeningen betalen, boodschappen doen neemt zoveel energie.  
Aan de andere kant, is meditatie niet iets dat ik doe, maar een staat van een bewuste handeling in deze altijd veranderende werkelijkheid. Velen hebben mijn gebied van bewustzijn verlaten. Ik weet dat zij nog steeds ergens in de één of andere tijd bestaan, maar zij zijn geen langdurige leden van mijn wereld.
Ik heb geen kwesties met deze mensen. Het is gewoon dat het voor mij lijkt dat zij in een andere werkelijkheid zijn. Wat zij als echt waarnemen, neem ik als illusie waar. Aan de andere kant, als zij de echte mij zouden kennen, zouden zij denken dat ik misleidend was of een beetje gek. Tegenovergesteld, komen er steeds meer mensen in mijn leven waarmee ik op één lijn zit.
Terwijl ik dit schrijf, zie ik twee niveaus van werkelijkheid, de statische derde/vierde dimensionale werkelijkheid en de ascenderende werkelijkheid. Het gaat niet over hiërarchie. Het is alleen dat de ascenderende werkelijkheid op een hogere frequentie is. Vandaar, zouden wij op straat kunnen wandelen en elkaar nauwelijks opmerken.
Ik heb altijd, en zal dat blijven doen, de aard van de tijd en tijdlijnen onderzocht. Ik heb lang geweten dat het voorbijgaan van de tijd verschilt met onze staat van bewustzijn. 3D tijd is zo langzaam als een slak, terwijl 4D/5D creatieve tijd half zolang lijkt te duren dan alledaagse activiteiten.
Dan, multidimensionale tijd, de vijfde dimensie en daaraan voorbij, is volledig buiten de tijd, zoals ik het ken in mijn 3D leven. Dewey Larson, de erkende expert op het concept van "tijd" zei, "Ergens langs de lijn, wordt dat wat waar is gemaakt om onjuist te lijken, omdat wat onjuist is geaccepteerd is als waarheid."

donderdag, november 22, 2012

Het Manuscript van Overleving - Deel 226

"Wanneer Jouw Fysieke Lichaam ook maar een Korte Rust Neemt, ben Je Hard aan het Werk."

22 November 2012 / Aisha North
 
 
Voor velen van jullie worden de dagen korter, maar de nachten worden niet alleen langer, zij intensiveren zich ook. Wij hebben dit onderwerp eerder behandeld, maar laat ons het een beetje uitwerken. Want zie, het zijn de nachten waarin jullie het zware werk doen, en voor velen, zal dat inderdaad heel duidelijk zijn door de manier waarop jij je voelt wanneer je in de ochtend wakker wordt uit deze eerder verstoorde 'slaap'. Je zult je een beetje uitgewrongen voelen, en voor velen, duurt het een hele tijd voordat zij zichzelf letterlijk samengepakt hebben om zich klaar te maken een volgende dag onder ogen te komen in dit fysieke lichaam. Dus wat doe je tijdens al deze nachtelijke uitstapjes in het onbekende? Laat ons jullie een paar voorbeelden geven, aangezien wij weten dat er velen zijn met een onderzoekende geest die klaar zijn voor enige verklaringen aangaande dit.   

Sommigen zullen zich goed bewust zijn van wat wij hier zullen bespreken, aangezien voor sommigen, de herinneringen van deze astrale reizen meer en meer vaster zullen beginnen te worden, en je zult het zelfs meer moeilijk gaan vinden om jouw "Aardse leven" opnieuw te beginnen zogezegd, wanneer je dan ook maar wakker wordt in jouw bed na een volgende van deze bezoeken achter de sluier. Want dat is waar jullie allemaal naartoe gaan wanneer jullie dan ook jullie ogen sluiten en klaar zijn om iedere nacht te slapen. Ja, wij bedoelen iedere nacht, want nu, terwijl de tijd meer en meer samengedrukt raakt, krijgen jullie op geen enkele manier uitstel van jullie zware arbeid. Maar denk eraan, dit is een arbeid van liefde, speciaal voor jou, en zelfs als jouw fysieke lichaam ietwat nijdig is door alle eisen dat dit het oplegt, zijn jullie allemaal overenthousiast door te doen wat jullie zien als jullie reden om te bestaan. Omdat je de belofte vervuld die je maakte voordat je hier kwam, en nu, kunnen jullie de vruchten van jullie arbeid voor je tot manifestatie zien komen. Natuurlijk zoals wij al gezegd hebben, zoveel van wat je doet is nog steeds gehuld in de mist van "de slaap" en als zodanig, blijft er erg weinig in jouw bewustzijn achter wanneer je dan ook maar uit jouw sluimering ontwaakt. Daarom, willen wij jullie slechts een korte opsomming geven van sommige van de opdrachten die jullie op het moment ondernemen.