dinsdag, december 18, 2012

Een Uur Met Een Engel: Aartsengel Michael - 17 December 2012

Aartsengel Michael
 
Laat Ons Deze Vlucht naar de Vrijheid Vergemakkelijken

Steve Beckow: Aartsengel Michael onthult in het laatste programma van het jaar en de cyclus dat 21 December 2012 de dag is dat de meesten van ons zullen ascenderen. Maar hij behandeld ook de voorzieningen die er geregeld zijn voor diegenen die nog niet helemaal gereed zijn en verzekerd hen er opnieuw van dat hulp beschikbaar is en dat zij hun gehele levensspanne hebben om te ascenderen.
 
Hij verteld ons dat de Ascentie van ieder persoon uniek is en doet voorstellen wat wij zouden moeten doen wanneer Ascentie voor ons begint.

Hij bespreekt de tragedie die plaatsgevonden heeft in Newtown en waarom de deelnemers overeengekomen waren om het toe te staan. Hij legt uit dat het geen evenement was die door de kliek in gang was gezet en dat de kliek nu in een diepe containment (indamming) zit. Hij doet een beroep op ons om alle wapens neer te leggen. En uiteindelijke bespreekt hij waarom vele gebeurtenissen zoals NESARA en Disclosure nog niet in gang zijn gezet in de mate dat wij dat wensen te zien en verwachten.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Graham Dewyea: Hallo en welkom bij Een Uur met een Engel met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en de auteur van De Grote Ontwaking, en Steve Beckow van de 2012 Scenario.

Dit is onze laatste show van dit kalenderjaar, mensen, en het is opwindend en we gaan het onbekende binnen, maar we sluiten deze show af met de prachtige gast die de hele tijd bij ons geweest is en die iets langer dan een jaar geleden dit alles in gang zette, Aartsengel Michael.  

Dus, Aartsengel Michael is vandaag onze gast. Steve, kan je het geloven dat we net een jaar overschreden zijn met deze laatste show van het jaar?

Steve Beckow: Het is zo snel voorbij gegaan, Graham. Maar het is heel erg plezierig geweest.

GD: Inderdaad. Wel ik geef het aan jou over.SB: Dank je. En voordat we Aarstengel Michael introduceren, even een paar dingen. Ten eerste, we zijn allemaal popelend en zenuwachtig en blij en opgewonden. En dus moeten jullie [de luisteraars, lezers] dat erbij in calculeren! {lacht}

En ten tweede, Linda, voordat je Aartsengel Michael channelt, zou je een woordje willen zeggen over de webinar die je aan het geven bent? Alsjeblieft?

Linda Dillon: Dank je, Steve. Ja, dat wil ik. Maar je hebt gelijk. Ik denk dat we ons allemaal wat popelend en zenuwachtig en opgewonden voelen, en huilerig! Als ik zit te mediteren en de  - niet slechts Aartsengel Michael, maar Aartsengel Gabriel, Raphael, Sanat Kumara, de gehele Raad van Liefde is hier, en het voelt groots. Het voelt fenomenaal dat we eindelijk niet alleen het onbekende binnengaan, maar een nieuw rijk van bestaan, een nieuw hoofdstuk, een nieuw boek.

Ik presenteer, of de Raad van Liefde presenteert zou ik moeten zeggen, een webinar op 22 December om 1 uur Oosterse tijd, we noemen het gewoon - 22 December, De Dag Erna en het Nieuwe Begin. En ik werd gegidst om deze webinar te doen omdat het dat gewoon is, een nieuw begin.

Niemand van ons weet, ongeacht de hoeveelheid aan informatie - en jeetje we weten dat Aartsengel Michael en de Geascendeerden ons ladingen informatie en ladingen inzichten gegeven hebben gedurende het laatste jaar, maar niemand van ons weet echt wat er voor ons in het verschiet ligt.

En, weet je, terwijl ik hier zat, heeft Aartsengel Michael gezegd, want het is een eigen en een publiekelijke reis op zo heel veel manieren, dus de 22ste, dat een webinar ook voor ons een kans is, weer, om samen te komen als een gemeenschap, als één cirkel die door dit Ascentieproces heengaat - want we weten dat Ascentie echt is - maar om samen te komen en notities te vergelijken, ervaringen te vergelijken, een diepe ademteug te nemen en beginnen met Nova Aarde op te bouwen.

Dus, dat is waar het over gaat. En als jij je zou willen registreren en deel zou willen nemen, het gaat twee uren duren, en je hoeft slechts naar mijn website te gaan, welke is http://www.counciloflove .

Dank je, Steve.SB: Oké, Linda, dank je. En ik laat jou jezelf ontspannen en de overgang maken. We praten vandaag met Aartsengel Michael over 21 December, maar we zullen hem ook aan het begin vragen over Newtown en een paar andere zaken.

Welkom, Aartsengel Michael.

Archangel Michael: Gegroet! Welkom. Ik ben Aartsengel Michael, strijder van de vrede, Aartsengel van liefde, en ik verwelkom jullie allemaal deze dag met de volheid van een oprechte begroeting, met de volheid van mijn blauwe vlam van de waarheid, welke ik jullie vraag, zoals ik eerder heb gedaan, tijdens en later zal doen, Ik vraag jullie om deze vlam van de waarheid toe te staan helder binnenin jullie te branden, binnenin jullie hart, binnenin jullie keel, binnenin jullie derde oog en kroon.

Ik kom hier deze dag uit naam van velen om jullie blijde berichten en grote vreugde te brengen. Ja, Ik weet het, dit is gewoonlijk het gebied van Gabriel/Gabrielle, maar ik ben degene geweest die de eer te beurt viel om op deze manier en door dit platform tegen jullie te spreken, die mijn dierbare broeders, Steve en Graham en Geoffrey, mij hebben aangeboden, en jullie hebben aangeboden, mijn dierbare vrienden en familie.

Want het heeft ons een manier gegeven waarop niet alleen gecommuniceerd kan worden, maar ook om een heilig partnerschap tussen ons op te bouwen. En het heeft dat doel volbracht, en het zal doorgaan dat te volbrengen, want de band tussen ons gaat niet weg vanwege het eenvoudige feit dat jullie een nieuw rijk en een nieuwe cyclus van bestaan betreden. In tegendeel: onze band zal inniger dan ooit zijn.

Dus, beste Steve, gedurende deze tijd van voltooiing en gedurende deze tijd van wonderbaarlijke nieuwe aanvangen, waar wens je te beginnen.

SB: Wel, misschien zou U mij allereerst kunnen vertellen, Aartsengel Michael, of een Aartsengel ook lichtzinnig kan worden.

AAM: Oh, ja. Een Aartsengel kan lichtzinnig worden, en huilerig en in opgewonden afwachting. Ja, wij hebben emoties, net zoals jullie. Wij ervaren het niet op dezelfde manier of in hetzelfde formaat, maar het zou onjuist zijn te denken, of op wat voor manier dan ook in overweging te nemen, dat wij geen emoties hebben of op z'n tijd lichtzinnig zijn. En ja, we zijn allemaal vrij lichtzinnig.

SB: Wel, misschien zou U ons een beetje meer kunnen vertellen over de stemming in de Raad van Liefde op dit moment, terwijl wij 21 December naderen.

AAM: De stemming van deze Raad van Liefde is verwachtend, opgewonden, zoals jullie zeggen, lichtzinnig, een beetje zenuwachtig over wat de mensen wel of niet zullen doen! Wij werken, zoals wij jullie verteld hebben, vol overgave aan het polijsten van de rasters en het verwijderen van het puin dat overblijft. Denk er op deze manier aan, en via enkele van jullie heilige kunst hebben jullie representaties van de Seraphim gezien en dat zij meer dan één gezicht hebben. 

Dus, op één manier van ons wezen, ons gezicht, zoals jullie hieraan zouden denken, is naar de Moeder gekeerd, naar de Goddelijke Moeder, in aanbidding, in verering, en het eenvoudig vasthouden en zijn van de buis.

Want ja, wij zijn ook buizen, die de energie van alle diverse codes, variabelen, ontplooiingen van Haar plan toestaan, om volledig binnen te komen en het anker, de vertaling, de transmutatie te zijn, door ons heen, door de rijken heen, naar een ieder van jullie, niet slechts de uitgezochte weinigen die de Lichtwerkers, Lichthouders, Liefdehouders zijn, maar naar elk en ieder wezen.

Een Lange Reis

Onze focus nu ligt bij de mensen, bij Gaia; voor de Koninkrijken is al gezorgd. Dat is op z'n plaats. Onze vleugels zijn in aanbidding en in verering en jubelend omhoog geheven omdat het voltooid is.

Met ons andere gezicht, kijken wij naar jullie, met enige lichtzinnigheid, enige zenuwachtigheid, enige aanmoediging. Jullie hebben deze race gerend, ja, zoals jullie weten, het gehele jaar, maar waarlijk, gedurende jullie gehele leven, en gedurende vele levensspannen.

Want de meesten van jullie die vanavond luisteren [lezen], begonnen deze race in alle ernst toen jullie de planeet met Yeshua {Jezus} bewandelden en samen bewoonden, en sommigen van jullie zelfs langer, sinds Atlantis.

Het is dus een lange reis geweest. En wij zijn zoals jullie persoonlijke coach, jullie trainer, staande aan de zijlijn, jullie aanmoedigend, jullie optillend wanneer jullie moe zijn, wanneer jullie bang zijn, wanneer jullie je zorgen maken; jullie zien latend, jullie letterlijk zien latend, het hologram voor jullie voor de eindstreep vasthoudend, en woorden van liefde fluisteren, schreeuwen.

Want wij weten, dat een ieder van jullie dit Ascentieproces op een andere manier doet. Dat is wat het kanaal {Linda} bedoelde toen zij zei dat het eigen is en individueel en publiekelijk. Dus jullie doen het op een individuele zielsbasis, maar jullie doen het ook als een collectief. Wij zijn zeer empathisch geweest dat iedereen, zelfs diegenen die denken dat zij er geen deel van uitmaken, iedereen is welkom, en iedereen wordt gepenetreerd.

Nu, zoals jullie weten, is de Raad van Liefde zeer groot, en sommigen van jullie, velen van jullie, hebben deze sterke verbinding met mij, en zeer zeker met de Moeder. Maar de volledige Raad en het volledige Gezelschap van de Hemel is aan het werk met jullie.

Niet alleen jullie persoonlijke gidsen, maar de Aartsengelen, de Geascendeerde Meesters, de Gildepatronen, de Profeten, de Heiligen, jullie sterren broeders en zusters draaien overuren. Waar jullie aan denken als jullie familie, jullie voorouders in de andere dimensies, werken ook met jullie.

Dus, gedurende deze tijd, als jij voelt dat je een psychische hart-ziel verbinding met welke van deze wezens dan ook hebt, sta hen dan niet alleen toe in jullie heilige ruimte, welke jullie gebied is, sta hen toe rechtstreeks in je hart te komen. Laat ons jullie reis vleugels geven. Laat ons deze vlucht naar de vrijheid vergemakkelijken, waar zovelen van jullie zeer zenuwachtig over zijn. Sommigen van jullie zijn opgewonden en lopen erop vooruit. Wat wij willen dat jullie doen is je te ontspannen. Wees bij ons. Want dit is het punt van samenvoeging.

Dus dat is wat wij aan het doen zijn. Jubelen, aanbidden, en kunnen wij zeggen helpen om jullie details af te sluiten, helpen met jullie voorbereiding - welke uitvoerig is geweest. En ik wens ook hierover te spreken, als ik zou kunnen.

SB: Alstublieft.

AAM: Jullie allemaal, jullie allemaal, mijn broeders en zusters, hebben voor Ascentie gekozen. Jullie kwamen niet slechts naar de Aarde en zeiden, "Ik kies deze datum en tijd." Jullie kozen een leven, een volledig pad, dat naar de opening van jullie hart en ziel leidde, en leidde naar de acceptatie van liefde en eenheid.

Een ieder van jullie heeft zich uniek voorbereidt, sommigen van jullie obsessief - en, tussen haakjes, daar houden wij van - sommigen van jullie sloegen en misten, sommigen van jullie deden het eenvoudig door het leven te leiden waarvan je geloofde dat je daarvoor geschapen was. Maar in die intrinsieke goedheid van jullie hart, hebben jullie ja gezegd, en jullie hebben je voorbereidt.

Dus, vele van jullie bevinden zich in een seizoen waarin jullie de zonnewende of Hanukkah of Kerstmis vieren, en jullie zouden de tafel dekken voor een grote viering, en jullie doen het naar alle waarschijnlijkheid tijdig. En dat is wat jullie gedaan hebben. En dan, net voordat jullie het feest van welke omschrijving dan ook tevoorschijn halen, controleren jullie de tafel om er zeker van te zijn dat er specerijen en borden en vorken zijn, of broden, in die beschavingen die geen keukengerei gebruiken.

Dat is waar jullie op dit moment zijn. Jullie controleren jullie tafel. En het is al neergezet. Als er één ding is dat ik zou wensen te bespreken - en niet slechts door woorden, want dat is secundair - maar het ding dat ik bij jullie wens te implanteren deze dag is vreedzaamheid en rust en wetenschap, vertrouwen en geloof en waarheid. Dat is het feest dat wij jullie aanbieden.

Het gaat niet slechts over een dimensionale verschuiving. Het gaat over de ontvouwing van onze Glorieuze Moeder, van het Goddelijke Plan op de planeet, van deze formidabele Gaia en de impact dat het heeft, waar wij niet veel over gesproken hebben, maar de impact dat het heeft door het gehele Multiversum heen. Jullie doen jullie deel. Ontspan je, blijf rustig, en ga voorwaarts. Jullie zijn voorbereidt.

Leg Jullie Wapens Neer

SB: Dank U, Heer. I ga U vragen over de wie, het waarom, de wat, het waar, het wanneer, en hoe van Ascentie, over de 21ste december. Maar voordat ik dat doe is er één vraag die ik U moet vragen omdat ik weet dat mijn luisteraars en lezers willen dat ik dat doe. Ik denk dat zij graag wat te weten zouden willen komen over de Newton tragedie. Was het gedachtecontrole? Was het de kliek die probeerde om de aandacht van de Ascentie af te halen? Was het eenvoudig een ontspoord individu.

Waarom werd het toegestaan te gebeuren, Heer. Het choqueerde heel veel mensen.

AAM: Het was een tragedie in Newtown, en het was een opoffering van onschuldigen, zowel kinderen als volwassenen. En ja, er is een heilig doel dat hieruit voortkomt. Was het een geplande actie van onze kant? Absoluut niet, dat is niet de manier waarop wij opereren. Het was de actie van, ja, van een zeer ontspoord, verkeerd, ziek individu. Het was geen uitvoering van de kliek. Zij zitten in zo'n zeer diepgaande indamming (containment) dat zij nooit een dergelijke klap uit kunnen voeren.

Laat ons over de betekenis spreken. En de Moeder heeft hier ook over gesproken. Het is voor alle mensen tijd, oost, west, noord en zuid, om samen te komen als één gemeenschap. En deze wantoestand, dit onnodig vermoorden van kinderen, brengt naar de voorgrond wat er op jullie planeet plaatsvindt.

De wezens van Newtown, Connecticut, en deze emotionele energie, hebben gehandeld en handelen als een surrogaat en een katalysator voor het menselijke ras om tezamen te komen en te zeggen, "Niet meer," dat de slachting van onschuldigen in welk rijk dan ook acceptabel is.

En wat dat betekend, dierbaren, is dat het niet acceptabel is via raketten of onbemande luchtvaartuig aanvallen, in buurten, op marktplaatsen en scholen, of waar dan ook. Het is niet acceptabel voor kinderen om geraakt te worden door verdwaalde kogels, door bendeoorlogen of door drugsbaronnen, in ieder land, in iedere natie, in iedere beschaving. Het is niet acceptabel voor kinderen om te sterven door ziekte, armoede, honger, en verhongering.

Dus deze heldere engelen, deze zielgroep heeft zich opgeofferd en gehandeld als een surrogaat. Nu, Ik wens jullie te vertellen dat al deze engelen goed uit hun lichaam en in de armen van de Moeder waren voorafgaand aan hun dood. Zij had hen al verzameld.

Dus het is niet slechts voor hen dat jullie huilen. Het is voor elkaar. Want wat jullie zien, waar jullie getuige van zijn, is de pijn en het lijden dat geweld de mensheid, families, vrienden, broers en zusters, ouders, gemeenschappen, buren en naties aandoet. En het is jullie allemaal die zeggen, "Niet meer!"

SB: Als ik mag onderbreken, wat zeg je tegen mensen die het recht bepleiten om wapens in Amerika te dragen? Wat zegt iemand tegen organisaties die denken dat zij onder de regels van iemand anders vallen als zij hun geweren opgeven?

AAM: Laat mij dit zeggen, en ik zeg dit niet simpel alleen tegen Amerikanen, Ik zeg het tegen alle naties die wapens dragen om familie en vrienden te vernietigen. Ik zeg het tegen alle wezens die pistolen of wapentuig dragen. En ik spreek over raketten en chemisch wapentuig.

Wanneer je in angst leeft, dan is het angst wat je creëert. Wanneer je in harmonie en gemeenschap en eenheid leeft, dan is dat het wat je creëert. Begrijp, de opening van de 11/11 en de 12/12 was niet eenvoudig een esoterische oefening. Jullie zijn verenigd.

En zoals ik jullie gevraagd heb, en zoals de meesten van jullie doen, is om het raster ieder uur meer en meer te laten groeien en te ontbranden en aan te steken, iedere minuut van de dag. Het was niet slechts een uurlange oefening of een daglange oefening.

Hoe kunnen jullie in eenheid en liefde leven en wapentuig, pistolen dragen, klaar om iemand die je niet aanstaat of waar je niet om geeft te doden? En het is specifiek gevaarlijk wanneer jullie deze wapens beschikbaar hebben voor diegenen die niet in evenwicht zijn.

En wij stellen aan jullie voor dat er geen enkele manier is om je te beveiligen tegen iemand die in de weeën van een psychotische episode zit. Er is geen manier om hen te weerhouden van het krijgen van een wapen als zij in feite beschikbaar zijn. Dat is het geloof van een dwaas.

Dus als je verwacht dat er schade aan jou toegebracht zal worden, dan zal die schade naar jou toekomen. Het is een tijd van verandering, en jullie kunnen Nova Aarde niet met pistolen, raketten en chemisch wapentuig bouwen. Jullie kunnen dat niet doen. Het is niet mogelijk. In geen enkel Universum in geen enkel rijk.

Ik had gedacht, op deze dag, dat ik voor jullie zou komen staan met mijn blauwe vlam van de waarheid. En dat ik tegen jullie zou zeggen, "Ik leg mijn zwaard en mijn schild neer," omdat het mijn verlangen en creatie is, en dat het symbolisch voor jullie zou zijn om te begrijpen dat deze niet langer meer nodig zijn.

Ik begon vandaag niet met dat te zeggen omdat ik nog steeds mijn zwaard gebruik om koorden van illusie bij sommigen van jullie door te snijden, en sommigen van jullie voelen zich uitzonderlijk kwetsbaar momenteel. En dus wil ik dat jullie weten dat ik jullie ook met mijn schild bescherm.

Maar mijn zwaard is ook de scepter van de waarheid. Het is de staf van wijsheid. Het is de staf waarop jullie kunnen leunen wanneer jullie uitgeput zijn. Jullie pistolen/wapens dienen dat doel niet.

Leg jullie wapens neer. Dat vraag ik van jullie. En meer belangrijk, leg jullie angst neer.

SB: Dank U, Heer. Ik had niet de bedoeling om alleen op de Amerikanen terug te vallen. Ik refereerde meer naar de Constitutie en de maatregel dat het recht om wapenen te dragen dat daar niet tussengekomen moet worden. Maar dank U. U kwam aan mijn vragen over Newtown tegemoet, dus zijn ik al mijn vragen beantwoord.

Een Datum in Goud Geëtst

Als we dan nu naar de Ascentie over kunnen gaan; ik denk dat de eerste vraag die iedereen heeft is dat zij graag zouden willen, als het überhaupt mogelijk is, om ervan verzekerd te worden dat de massale Ascentie waarover gesproken is in feite gaat gebeuren op 21 december. En zij zouden zelfs mogelijk willen weten of er ook een tijd op die dag voor staat dat het gebeuren zal.

AAM: Welnu, je weet dat ik dit vermeden heb.

SB: Ja, dat weet ik.

AAM: Maar ik zal tegen jullie spreken.

SB: Dank U. {lacht} U weet dat dit in ieders gedachten is.

AAM: Ik weet dat het in jouw gedachten is, dat het een datum geëtst in goud is. Het is een rode-letter dag op jullie kalenders.

SB: Ja.

AAM: Jullie weten dat dit een spirituele ontwaking is, een onderneming, en dat het al onderweg is. Jij specifiek, Steve, weet dit. Want jij hebt de symptomen ervaren, de verschuivingen, de interdimensionale deining. Velen van jullie hebben dat. Maar ik kan jullie verontrusting en jullie angst en jullie verlangen om me erop vast te pinnen horen.

Welnu, hebben jullie ooit echt geprobeerd om een Aartsengel vast te pinnen?

SB: Nee! Nooit! {lacht}

AAM: Maar ik hou ervan je te plagen. Er is een invoering van de allerhoogste energie dat jullie planeet gedurende deze periode zal verlichten en ontsteken. Nu, het begon op de 12.12 en het is groeiende. Dus wat jullie zeggen is, "Zullen we de volledige vuurwerk presentatie op 21 December 2012 krijgen?" En Ik zeg, ja, er zal vuurwerk zijn, en zij zullen door de rest van het jaar heen doorgaan. Dit is een opbouw.

Nu, voor sommigen van jullie zal het onmiddellijk zijn omdat jullie al het werk gedaan hebben, al jullie voorbereidingen, en jullie zijn diep in het hart van de Ene en diep in het hart van Gaia gegrondvest.

Voor anderen zal het meer als een ontwaking zijn en dat zij denken, "Oh jeetje, alles is veranderd! Ik kan maar beter beginnen met me aan te passen."Dus zal het meer een langzamer proces zijn dan eerder een knip van de vingers, waar wij vele, vele keren opnieuw naar gerefereerd hebben, door het einde van het jaar heen, terwijl jullie met het nieuwe beginnen.

Dus vragen jullie, op deze dag, zijn de energieën daar en worden zij naar iedereen op de Aarde gestuurd om te ontwaken? En Ik zeg, ja. Nu, ik vertel jullie, focus je niet op een tijdstip. Focus je op een dag. Maar voor sommigen van jullie, zal het meer langzaam zijn vanwege waar je emotioneel, spiritueel en fysiek bent. Voor sommigen van jullie zal het snel zijn.

Vele zijn al geascendeerd, weet je. Maar zij komen terug om te helpen. Zij zijn de Wegwijzers. Jullie poortwachters zijn allemaal op hun plaats. Dus, zij zijn ook geascendeerd en zijn teruggekomen. Wel, zij zijn bij de deuropening. Zij lopen echt dwars door de multidimensionale werkelijkheid heen.

Nu, denk aan de pilaren die eonen geleden gevestigd werden. Aan waar jullie mensen naar neigen te denken als de pilaren, of de 11:11's, waar jullie doorheen vliegen, waar jullie portaalpunten zijn, zijn waar jullie aan denken als de stippen van de dubbele punt tussen de pilaren in.

Dus als jij je op een tijdstip moet focussen, nogmaals, ga naar de 11:11's of de 10:10's, of mediteer van 10:00 tot 11:11. Wij brengen jullie terug naar de Ene. Wij brengen jullie terug en vooruit.

SB: Is dit locale tijd, Heer? Of Greenwich Mean Time? (Universele Tijd)

AAM: Maak het er jullie locale tijd van. Wij wensen geen onrust of paniek te veroorzaken bij mensen die de Greenwich Mean Time proberen uit te vogelen. Nu, omdat jullie denken dat sommigen gezegd hebben dat het drie dagen zal nemen, is dit een deel van eenvoudig de cyclus van de globale klok.

Maar het is ook de cyclus van een aanzienlijke verandering die jullie binnenin jullie zelf voelen. Het is tijd om stil te zijn. Het is geen tijd om noodzakelijkerwijs buiten en onderweg te zijn. Ja, als je dat moet zijn, dan natuurlijk beschermen wij jou; wij begeleiden jou. Wij zijn bij jullie, zoals wij gezegd hebben. Jullie sterren broeders en zusters en wij allemaal zijn in volledige actieve dienst.

Maar als je kunt, blijf dan thuis. Blijf rustig met jouw dierbaren in jouw heilige ruimte.

Beantwoord dat jouw vraag?

SB: Wel, er zijn nog veel meer aspecten hiervan.

Er is mij feitelijk gevraagd om U nu direct een paar vragen te stellen, dus misschien kan ik dat doen. Als iemand geascendeerd is en terugkomt, weten zij dan dat zij geascendeerd zijn? Of voelt het bijna precies hetzelfde als dat het deed voordat zij ascendeerden? Is het een onbewuste uitvoering [momenteel?]? En de tweede vraag, waarom voelen sommige lichtwerkers niet dat er ook maar iets veranderd is sinds 12.12? Waarom voelen zij dat er niets verandert is terwijl zij op het pad van besef/bewustzijn zijn geweest en ijverig aangaande het Ascentieproces zijn geweest?

En dan gaan we terug naar de dag van 21.12. Dank U, Heer.

AAM: Veel mensen die geascendeerd zijn weten dat niet bewust, maar velen doen dat wel. Nu, het is mogelijk dat zij het niet toeschrijven aan Ascentie. Zij kunnen wensen er niet over te spreken. Zij kunnen eenvoudig weten dat zij voelen dat zij trillen op een ander tempo, dat zij een ander niveau van besef of begrip hebben. De herinneringen van de oude 3de vervagen snel, en zij zijn helder in hun gevoel van visie en missie. En in feite is het heel moeilijk om hen af te leiden met het doen van wat dan ook waar jullie aan denken als wereldlijks.

Dus het is fundamenteel een gescheiden kamp. Maar wanneer zij onbewust zijn, is het merendeels omdat zij ervoor kozen om eenvoudig de trilling vast te houden. Het is niet onze keuze. Het is de keuze van het individu om de trilling vast te houden en zich nog steeds onder de populatie te bewegen.

Maar het doet niet ter zake omdat zij nog steeds hun werk doen. Maar zij zijn eerlijk met zichzelf, zij voelen nog steeds momenten van scheiding, van het er niet helemaal zeker van zijn waar zij in tijd en ruimte zijn, echt een moeilijke tijd hebbende, als zij het zich niet herinneren, dan relateren zij zich tot wat zich in het verleden voorgedaan heeft. Dus dat is wat er met hen aan de hand is.

Voor diegenen die voelen dat zij niets bespeuren of dat zij niets ervaren sinds de 12.12 opening van het eenheidsportaal, zou ik willen suggereren dat je het niet van minuut tot minuut, op uurbasis opbouwt. Wat jullie gedaan hebben is dat je in meditatie gezeten hebt, en dat je toen zei, "Oh, dit werkt niet," en dat jij je toen in principe terugtrok.

En dus zou ik jullie willen vragen om door te gaan met opbouwen, opbouwen, opbouwen. Om, eerst, jouw eigen raster aan te steken. Dan, je te verbinden met en het raster van Gaia aan te steken. Dan, steek je aan en verbind jij je met het raster van de mensheid. Dan ontbrand je met jouw sterren broeders en zusters, en dan met ons, met de Ene, met Alles.

En er is een deel van jou - Ja, ik zal de openhartige Aartsengel zijn - dat het heel goed kan zijn - niet bewust - dat ertegen vecht; dat je het gevoel had dat het een zeer explosief gevoel moest zijn in plaats van het kruipen van de dageraad.  

En dat is waarom ik er de nadruk op heb gelegd dat het zeer verschillend voor elk en ieder menselijk wezen op de planeet is, op dezelfde manier is het verschillend geweest voor iedere hond, iedere kat, iedere giraffe, iedere walvis, iedere boom, iedere plant, iedere elementaal.

Jij bent uniek. Dus vraag ik jou om - en dit is belangrijk voor de verschuiving die er al plaatsvindt - de plaats van het toestaan binnen te gaan. De Verschuivende Ascentie, Descentie [ van gelukzaligheid, de hemel, enz.], is geen worsteling. En het bewijst niets aan jezelf. Dus laat het.

SB: Wel, hier is waar het rubber de weg ontmoet, Heer. Iemand ontwaakt op de 22ste en zij zijn nog steeds hier [in 3D], en Gaia is nog steeds hier. En zij geloven dat zij al hun werk gedaan hebben en dat zij klaar waren voor Ascentie. Wat zegt U tegen hen?

AAM: Ik zeg wordt stil en sta de aanpassing toe plaats te vinden. Dit gaat niet over gaan of niet gaan, want jullie zijn al merendeels op de weg naar boven in de spiraal. In de fysieke vorm, zal Gaia uiteraard doorgaan, en zo zullen jullie dat ook. Dat is wat er zo uniek is aan dit proces. Dat is wat er zo verrukkelijk uniek is aan dit proces.

Maar als je denkt - en ik gebruik het woord "denkt" - dat je op de 22ste wakker wordt en dat er niets veranderd is, liever dan dat je het oude omhelst en wordt gereactiveerd, omdat dit onmiddellijk met het oude derde herverbindt. Ga in jouw hart en sta de Liefde en de verschuiving toe zichzelf volledig te presenteren. Dat is alles dat je hoeft te doen. Sta het gewoon toe zichzelf te presenteren. Sta je ogen toe om niet langer gefocust te zijn, laat je lichaam ontspannen, en ontvang.

SB: Ik ga U vragen om naar een commentaar terug te gaan die U net gedaan heeft, omdat ik weet dat er mensen verward zullen raken van bepaalde commentaren, en U heeft gezegd dat "Gaia door zal gaan." Maar ik weet niet, als ik naar U luister, of U bedoelt in de derde dimensie of in de vijfde dimensie.

En als U bedoelt dat Gaia door zal gaan in de derde dimensie, dan klinkt dat vreemd voor mij, want ik verkeer onder de indruk dat Gaia zal ascenderen, fysiek, op de 21ste en hier nadien niet zal zijn. Dus, als ik het fout hebt, corrigeer mij alstublieft. 

AAM: Wanneer je zegt "hier," bedoel je dan de oude derde dimensie?

SB: Ja.

AAM: Zij zal daar niet zijn. Zij schuiert al slechts de derde werkelijkheid van het fysieke, en dat doet zij zodat jullie allemaal gereed kunnen worden. Dus, nee, wij bedoelen niet dat Gaia nog steeds in de oude derde dimensie zal zijn. Laat ons daar heel duidelijk over zijn.

Zij schuiert de derde zodat er een ervaring van het fysieke zal zijn; zij is stevig in de vijfde dimensie verankerd; en zij bezit ook de capaciteit om door te gaan, en voor sommigen van jullie om zelfs door te gaan naar de zevende.

SB: Wel dan, is het correct te denken dat er sommige mensen zullen zijn die wakker worden op de 22ste en nog steeds op Gaia in de derde dimensie zijn?

AAM: Niet waar jullie aan denken als jullie oude derde dimensie. Als zij wakker worden en zij denken dat zij nog steeds op dezelfde oude planeet zijn, dan hebben zij de behoefte om zich onmiddellijk aan de nieuwe energie te hechten en dat toe te staan hen te overstromen. Want alles dat zij doen is dat zij een sliert van historische informatie bij zich dragen, en zij kunnen dat loslaten.

SB: Oké. Dus slechts om te bevestigen, omdat, nogmaals, mensen zullen zeer, zeer heldere verklaringen willen: Op de 22ste, is het niet mogelijk om wakker te worden op deze planeet zoals het was, zeg, op de 19de van December. Het zal in de vijfde zijn. Mensen die niet naar de vijfde zijn gegaan zullen of in de holografische wereld ontwaken waar u over sprak……

AAM: Ja.

SB: … of anders in een ander universum, neem ik aan.

AAM: Dat is correct.

SB: Het is correct? Prima. Oké. Wel, dat is zeer behulpzaam dan. Dank U zeer. U realiseert zich dat iedere dubbelzinnigheid, ieder gebrek aan helderheid de mensen in deze tijd zich zeer verontrust kunnen laten voelen. Dus dank u wel hiervoor.

AAM: Wij begrijpen waarop de mensen zullen reageren als dit niet de vervulling is van waarop zij anticiperen. Wij begrijpen dat waarschijnlijk meer volledig dan jij dat doet, dierbaar hart.

SB: Ik ben er zeker van dat U dat doet. Dank U zeer.

AAM: En wat ik nu meteen wens te zeggen, dit is ook onze onderneming met jullie in heilige partnerschap. Maar een ieder van jullie, individueel - en ik bedoel specifiek jou, lieve Steve - is niet verantwoordelijk voor de verschuiving. Dat is de ontvouwing van het Plan van de Moeder. Dus je kunt geen verantwoordelijkheidsplicht nemen voor deze onderneming. Ben ik duidelijk met jou?

SB: Wel, dank U. Ik voel me verantwoordelijk. Ik ben achter de datum van 21 december gaan staan, en het zal een grote teleurstelling zijn als we niet ascenderen.

AAM: Herinner je wat ik tegen jou zeg. Door naar het einde van het jaar, ga door.

SB: Door naar het einde van het jaar?

AAM: Als je gaat zitten voor het diner en het diner begint zoals het deed, feitelijk, op 12.12 of 11.11, maar zeg dat jij jouw voorgerechten in een andere kamer gehad hebt en je gaat zitten voor het diner op 21 december 2012, wel, dan blijf je aan de tafel zitten doorgaand tot aan het einde van het jaar. Er zijn vele gerechten, vele uitbreidingen, vele nieuwe ervaringen, vele nieuwe smaken, vele aanpassingen. Is dat duidelijk?

SB: Maar zij zullen in de vijfde dimensie zijn?

AAM: Ja. Dat is correct.

SB: Ja. Ik begrijp nu wat U zegt. Dank U dat u mij hierin corrigeerde.

AAM: En ik wil slechts met iedereen duidelijk zijn.

SB: Ja. Dank U, Heer. Wat bedoelde U met "De Koninkrijken zijn klaar?"

AAM: Iedereen is in positie gebracht - Gaia, de Koninkrijken, de planten, de dieren, de Elementalen, de rivieren, de stromen, de bergen. Zij zijn allemaal klaar.

Het zijn slechts de menselijke wezens, het menselijk collectief dat nog enige laatste-minuut voorbereidingen treft.

SB: Prima. Ik ben me er niet van bewust, ik persoonlijk, van dat ik ook maar iemand ken die geascendeerd en teruggekomen is als een poortwachter. Is er iets dat ik zou moeten weten over poortwachters? Zoals, bijvoorbeeld, zijn zij galactische wezens die op de Aarde wandelen en doorgegaan zijn?

AAM: Ja. Sommigen van de galactische wezens zijn poortwachters. Sommigen van hen zijn engelen die poortwachters zijn. Sommigen zijn mensen die poortwachters zijn. Je hoeft hen niet te kennen. Zij zullen er zijn. Je kunt heel goed velen van hen herkennen als je arriveert. Maar nee, je hoeft hen niet te kennen. Zij kennen zichzelf.

SB: Wat verklaart waarom ik niemand van de poortwachters ken?

AAM: Omdat je hen niet hoeft te kennen.

SB: Goed. Ik begrijp dat. Ik ga geen namen noemen, maar een vriend die U ook kent - Ik zou verwacht hebben dat hij zou gaan en terug zou komen als een poortwachter, zullen we zeggen. Maar ik ken niemand die dat heeft gedaan. Nu, is dat toeval?

AAM: Misschien ken je iemand die niet aan jou bekend gemaakt heeft dat hij een poortwachter is.

SB: Oké. Wel, dat is prima. Nu, wanneer mensen beweren dat zij zich bewust zijn dat er iets gebeurd, wat zouden zij dan op dat moment moeten doen?

AAM: Ontspannen. Ga liggen als dat mogelijk is. Blijf stil. Ga in je hart. Open het zelfs wijder. Veranker jezelf, voel dat je stevig door het bed of de vloer in Gaia verankerd bent, en sta deze overgang gewoon toe plaats te vinden.

SB: Prima. Ik heb mensen horen zeggen, of zij leken gezegd te hebben, dat iedereen zal ascenderen. En mijn wenkbrauwen gingen daarbij omhoog. Ik had niet gedacht dat iedereen zou ascenderen. U hebt gezegd dat iedereen welkom is om te ascenderen.

AAM: Niet iedereen heeft beslist.

SB: Oké. Maar het commentaar dat ik hoorde dat er gemaakt werd, dat iedereen zal ascenderen, dat is een commentaar dat niet waar is, is dat correct?

AAM: Dat is niet noodzakelijkerwijs zo. Nu, werken wij eraan dat iedereen komt? Ja. Zal iedereen komen? Niet noodzakelijkerwijs.

SB: Prima. Dat is behulpzaam. Het is zeer geruststellend om deze zaken te weten, Heer. Dank U zeer hiervoor. Ik ga u vragen over de holografische wereld waar mensen naartoe gaan als een tussentijdse plaats en wanneer het venster van de kans om te ascenderen zal sluiten. En andere vragen.

Zou u kunnen beginnen, alstublieft, met de holografische wereld te beschrijven waar mensen naartoe zullen gaan die nog een klein beetje meer tijd door moeten brengen met aan zichzelf te werken om te ascenderen, alstublieft?

AAM: Wel, zij weten niet dat het een holografische wereld is. Er zijn vele hologrammen die al op jullie planeet aanwezig zijn die er niet uitzien alsof zij eenvoudig een hologram zijn. Zij worden als substantieel aangenomen, of hebben vorm.

Dus wanneer iemand naar een holografische situatie gaat, zal het lijken alsof alles precies hetzelfde is, en dat je doorgaat te werken aan wat voor kwesties of vasanas die er dan ook maar zijn en je gereed maakt om verder te gaan.

Nu, laat mij dit zeggen. Exact op dezelfde manier dat de deur naar de dertiende octaaf open werd gehouden door diegenen die erdoorheen gingen en de deur openhielden, ietwat op een kier, voor diegenen die wensten om door te gaan, is het hetzelfde voor dit Ascentieproces.

De deur wordt op een kier gehouden door diegenen van het collectief van de mensheid - en feitelijk jullie sterren broeders en zusters -  die ijverig gewerkt hebben, zowel bewust als onbewust en onderbewust, om deze deur open te houden zodat zoveel als mogelijk in/naar het nieuwe rijk kunnen ascenderen.

Dus je zegt, "Hoe lang zal de deur opengehouden worden? Hoeveel tijd zullen de mensen hebben?" Op dit punt in jullie tijd, en in de convergentie van de Goddelijke Convergentie, zal de deur worden opengehouden voor diegenen die vol overgave - en vol overgave zoals omschreven en gedefinieerd door jullie zelf - aan Ascentie werken, zal de deur onbeperkt opengehouden worden.

Nee, niet voor duizenden jaren, maar voor de duur van, zullen we zeggen, een levensduur.

SB: Oh! Dat is geruststellend. Dus als iemand niet ascendeert, maar zij werken vol overgave, dan hebben zij een behoorlijke tijd om te ascenderen, en zal er de gehele tijd een holografische wereld zijn?

AAM: Ja. Als zij gaan om de verhuizing te voltooien, dan zou er geen terugkeer zijn.

SB: Goed. Oké. Nu, hoe zal een persoon weten dat er nog steeds hoop is? Het is 23 december, en zij hebben de gehele dag van de 22ste gewacht, en het is nu de 23ste, en zij weten niet of zij de boot gemist hebben of dat zij in een holografische wereld zijn. En velen van ons zijn niet hier, wij hebben geen Uur met een Engel. Hoe zullen zij ontdekken wat er voor hen gebeurd is?

AAM: Ga in je hart en vraag eenvoudig, ja of nee. Adresseer de vraag aan mij. Ik zal het je vertellen.

SB: Zullen er Lichtwerkers zijn die nog steeds in de holografische wereld zullen zijn?

AAM: Er zullen enige Lichtwerkers zijn die naar de holografische wereld zullen gaan om als genezers en leraren op te treden, om diegenen te helpen die in hun proces gebleven zijn. Dus het antwoord is ja.

SB: Dus zij zullen niet zonder hulpmiddelen zijn?

AAM: Nee, natuurlijk zullen zij niet zonder hulpmiddelen zijn. Als er iets is, dan zal het een overvloed aan hulpmiddelen zijn. Want het verlangen is iedereen, hoe eerder hoe beter.

Niets zou ons grotere vreugde geven dan op 23 December te zeggen, "Iedereen is aan boord."

SB: Absoluut. Nu, er zullen enige mensen zijn die zichzelf ontmoedigd zullen vinden vanwege hun vasanas (diep ingewortelde gewoonten e.d., vanuit de opgroeiperiode of een voorafgaand leven) zullen we zeggen, of die in angst zijn voor de Ascentie evenementen. Wat zegt U tegen hen om hen gerust te stellen, terwijl wij de belangrijke datum naderen?

AAM: Jullie gaan op sommige manieren denken dat ik vandaag maar één boodschap heb. En, in feite, is dat op vele manieren waar. Maar het is om de angst los te laten. En het is niet slechts ontmoediging waar ik over spreek; het is ook kwaadheid. Er is dit collectieve gevoel, "Oh, we zijn de pineut!" Laat het los. De sleutel, de sleutel naar het koninkrijk, de sleutel naar Liefde, de sleutel naar jouw hart is om terug te blijven komen naar de Liefde.

Kwaadheid en angst, ontmoediging, wanhoop - deze zijn niet van Liefde. Jullie zeggen, "Wel, dat is allemaal leuk en aardig, Michael, maar hier ben ik, ik zit klem." Dan, reik jouw hand naar mij uit. Ik zal mijn zwaard laten zakken en naar jou uitreiken en jou optillen. De Moeder zal je optillen. Gabriel zal je optillen. Niemand is alleen, en niemand is in de steek gelaten.

Dus, wat ik zeg is dat als je ontmoedigd bent, als je zenuwachtig bent, als jij je voelt alsof jij zo half en half bent, ga dan door meet uit te reiken naar mij. Ik heb je nooit, en zal je nooit, in de steek laten. En ik kan met jouw kwaadheid en angst omgaan. Dat heb ik een lange tijd gedaan. Dus laat dat geen wig tussen ons in drijven.

SB: Oké. Dank U, Heer. We zijn een paar dagen van Ascentie verwijderd, de kliek zit in diepe containment/indamming. Ik zou willen hopen dat we nu op die plaats zijn dat we kunnen spreken over een paar zaken die wel of niet gebeurd kunnen zijn in het laatste jaar of de laatste twee jaren.

Bijvoorbeeld, kunt U ons nu vertellen waarom NESARA dit jaar niet verklaard is? Kunt U ons een klein beetje vertellen over de achtergrond waarom Disclosure zich niet voorgedaan heeft? En de veranderingen in de regering. Bent u in staat om op eniger wijze iets van de achtergrond hierover te geven?

AAM: Ik kan je heel duidelijk vertellen waarom, zowel Disclosure - hoewel er diverse vormen van Disclosure zijn geweest, welke ik met jou benadrukt heb.

SB: Ja?

AAM: Dus zeg niet dat Disclosure niet plaatsgevonden heeft. Het is slechts minder dramatisch geweest dan waar velen op gehoopt hadden. Maar ja, NESARA, en de verschuivingen in de regering. De belangrijkste reden voor het langzamere tempo van verandering, want dat is echt waar je over sprak, is om geen angst, chaos en meer verschuivingen en rotzooi op jullie planeet te creëren.

Dus wij hebben altijd in gereedheid gestaan om al het bovengenoemde te doen. Maar wanneer wij naar de boog van reactie kijken, is het altijd een te grote verschuiving voor te veel van jullie geweest, en het zou het collectief naar beneden gesleurd hebben in plaats van naar boven. Dus voor de Lichtwerkers, is het een moeilijke reis geweest, en het is een reis geweest die vele teleurstellingen heeft gehad en waar jullie aan denken als valse starten. Maar in termen van het volledige collectief, is dat het waar wij onze gereedheidsquotiënt op gebaseerd hebben.  

SB: En wat zou U tegen een criticus zeggen die zegt dat SaLuSa zei, of iemand anders, dat de Galactics een dubbeltje om zouden kunnen keren, dat zij zouden kunnen compenseren voor deze gebeurtenis, of die gebeurtenis, en toch, kijk naar hen; zij zijn niet in staat geweest om naar voren te brengen van wat zij zeiden dat zij zouden doen. Wat zou u tegen die criticus zeggen, Heer?

AAM: Ik zou zeggen dat de Galactics wel degelijk een dubbeltje om kunnen keren. Jullie hebben geen idee van de magnitude van de capaciteit van jullie sterren broeders en zusters. Net zoals dat wij een dubbeltje om kunnen keren, dierbaar hart. Maar het zou bemoeienis betekenen, zou het dat niet?

Ja, wij zouden aan kunnen passen, de Galactics zouden situaties aan kunnen passen, zoals zij van plan zijn, feitelijk. Maar wij moeten het op manieren doen die de ontvouwing van dit plan niet verstoren. Dus de critici zijn vocaal, maar dat is wat zij zijn. Zij zijn critici. Zij doen wat zij doen. Ik zou hen vragen dat terzijde te zetten.

SB: Oké. Wat zou U zeggen tegen een criticus die zei, "Wel, U zei dat jullie de gehele wereld uitleg van Ascentie zou geven, dat iedereen die het moest weten het zou weten. Weten de arme mensen in Afrika van de Ascentie af? Of is de kans om over Ascentie te weten te komen hen ontnomen?" Wat zou U zeggen tegen mensen die denken dat de wereld niet voldoende bewust gemaakt is van Ascentie?

AAM: Ik zou zeggen dat dit een onjuist begrijp is, en dat de ziel en het wezen zich er zeer bewust van zijn. En zij zullen zich er bewust van zijn. En Ik zou tegen een Westers persoon zeggen die zegt dat een vrouw die op de vlakten van Afrika zit niets begrijpt over Ascentie, dan zou ik zeggen open je ogen en  kijk naar haar ziel en zie wat haar dromen en haar begrip van de verschuiving is. Het is in een volledige andere context dan waar jij over spreekt.

SB: Dus zij is er op zowel een hoger als een dieper niveau bekend mee? Is dat wat U zegt?

AAM: Ja, en een diepere omhelzing van de planeet, van Gaia.

SB: Oké. Wel, ik heb al mijn vragen gesteld, Heer. Ik vraag me af of er nog iets is waarvan U denkt dat de mensen zouden moeten weten en dat ik niet behandeld heb?

AAM: Ja. Het is de ontkenningsfactor. En ontkenning is één van de grootste attributen en grootste illusies geweest van de oude derde dimensie.  Het heeft zo'n macht gehad om jullie intellect in te dammen en te verkleinen, jullie begrip, jullie hart, jullie liefde, jullie kracht en jullie co-creatieve sappen.

Je kunt in volledige ontkenning zijn dat ook maar iets op de planeet aan het verschuiven is. Je kunt naar het nieuws van de dag kijken en zeggen dat er niets nieuws is. Of je kunt kijken met de ogen en de energie van jouw hart en ophouden te ontkennen, niet ons, maar jouw zoete zelf.

Je kunt aan jezelf in dit moment verklaren dat je alles dat de Moeder ooit voor jou gepland heeft verdient. Je kunt jezelf openen om te ontvangen en niet jezelf jouw geboorterecht en onze Liefde ontkennen. Je hoeft de cynicus, de criticus, of degene huilend in de wildernis niet te zijn.

Wij hebben jullie gewenkt. Gabriel heeft op haar hoorn geblazen. Alles dat wij vragen is - wij leggen jullie dit niet op; dit ik jullie vrije keuze - maar wij vragen jullie, nederig, vriendelijk, teder, zoet, alsjeblieft, sluit je bij ons aan. Het is tijd.

SB: Hier is mijn laatste vraag, Heer. Wat zegt U tegen diegenen die opgewonden, lichtzinnig, onstuimig zijn en ronddansen in onze kamers, wat zegt U tegen ons?

AAM: Ik zeg, kom op. Ik zeg, je bent klaar. Mijn armen zijn open. Al onze armen zijn open. Gaia's armen zijn open. Kom, dans en speel met ons. Verkondig jouw vrijheid en vlieg vrij. Wij zijn bij jullie. Wij wachten niet op jullie, wij zijn bij jullie, hier en nu.

SB: Dank U.

[Muziek klinkt op]

AAM: Ga altijd met mijn Liefde.

SB: Dank U van iedereen.

AAM: God zegent jullie.

SB: Dank U. En de Moeder zegent jullie, en wij zullen jullie in de Nieuwe Wereld zien.

AAM: Ja. Vaarwel.

[einde]

http://www.the2012scenario.com/

Vertaling: Cobie de Haan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten