donderdag, november 08, 2012

Aartsengel Michael via Linda Dillon - 7 November 2012


Aartsengel Michael: Laat deze Zege de Erkenning van Al Jullie Harde Werk zijn.

Steve Beckow: Op 7 November 2012 had ik een persoonlijke reading met Aartsengel Michael via Linda Dillon. Ik vroeg hem of er ook een boodschap was die hij wenste te geven als reactie op de zege van President Obama in de recente Amerikaanse verkiezingen en dit is zijn reactie.

Aartsengel Michael: Waar te beginnen? Met de vervulling van het Plan van de Moeder Vader Eén. Waar te beginnen met de vreugde die wij voelen, wanneer een andere Lichtstrijder naar voren stapt en wanneer de zege afgekondigd wordt, zelfs wanneer het onwillig verklaard werd?

Zo vaak kijken, jullie lezers en, ja, zelfs wij soms, naar de tekenen, maar jullie vragen voor tekenen die aantonen dat de dingen voorwaarts gaan, dat de ontvouwing aanstaande is. Wij vragen niet van jullie om al jullie eieren in dezelfde mand te leggen zogezegd. Maar wij vragen voor de erkenning van elke en iedereen van jullie te weten dat het Licht zegeviert, zich uitbreidt en, in jullie woorden, wint, dat er zoveel gebeurd is…. Ja, wij begrijpen dat zoveel hiervan ongezien voor jullie ogen is, voor jullie begrippen, maar dit is zichtbaar voor allen om te zien.

En de tranen die de mensen, de Lichtwerkers en Liefde-houders, plengden zijn tranen van vreugde.

Dit is wat wij van jullie vragen. Laat deze zege de erkenning van al jullie harde werk zijn. Elk en iedereen van jullie. Voor de verdraagzaamheid en het geduld en de volharding die jullie gepraktiseerd hebben, voor de hoop die jullie voorop gezet hebben, en voor de waarheid die jullie in jullie harten hielden.

Het geeft niet, mijn dierbare vrienden, in welk land of natie je leeft. Een zege voor het Licht is een zege voor allen.

En eis het op als dat van jezelf. Eis het op als één van jouw wegwijzers, als een licht door de duisternis heen schijnend en de weg aangevend.


Ja, het kondigt enorme grote veranderingen op jullie planeet aan en dingen ontvouwen zich nu snel dus wanneer je naar dingen kijkt zoals gebeurtenissen, Disclosure, NESARA, pre-NESARA, dan zal je denken, wel, deze gebeuren allemaal tegelijkertijd en het is waar, dat doen ze, zowel binnen als buiten de tijd.  

Dus kijk ernaar alsof de kurk uit de fles vandaan gehaald is en het is geen gewone fles, het is de fles van een Djinn/Geest, en het is wonderbaarlijk. Dus verwacht, verwelkom en open je tot de veranderingen. Maar erken ook, liefde vrienden, dat jullie, een ieder van jullie, de verandering zijn. Het is de verandering van het hart. Het is de verandering van waarden. Het is de verandering in de droom van het collectief. En het heeft zich verschoven.

Dus vat moed. Vat moed, mijn vrienden, en weet dat jullie door dit laatste beetje van tijd heen glijden, of wat jullie zien als tijd, de verandering zal erg snel zijn maar het zal heel gemakkelijk zijn.

Eén van de redenen dat zoveel verandering in de wacht gezet is was dat het niet bedoeld was om onstuimig of chaotisch te zijn, meer dan het al is. Dus jullie zullen weten dat de veranderingen die naar voren komen niet alleen welkom maar ook vloeiend zullen zijn.

Vertaling: Cobie de Haan - Denk Met Je Hart

Geen opmerkingen:

Een reactie posten